Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto:

Musikalsk aften med Ronnie Flyvbjerg Olesen torsdag den 2. februar kl. 19.00

Kom og vær med til en musikalsk aften med den dygtige pianist, Ronnie Flyvbjerg Olesen, hvor han vil fortælle om sit liv med musikken.

Vi skal både synge fra højskolesangbogen og høre en masse af Ronnies fantastiske soloklaverstykker, hvor vi kommer igennem et bredt spekter af musikalske genrer. Det bliver en aften i musikkens og hyggens tegn. Vel mødt!

Dørene er åbne, hvis nogen ønsker at købe en middag eller lign. forud for koncerten/foredraget.

Entrè: 125 kr. + gebyr

Billetter købes over nembillet.dk

Arrangør: Næsbjerg Musik- og Kulturforening

torsdag 15 dec 2016 - Else Tirsgaard
Vist: 5018 gange