Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Breaking news
Næsbjerg
Foto:

Næsbjerg Skole placerer sig som nr. 56 blandt alle skoler i hele Danmark og som nummer 1 i Varde Kommune

De forældrevalgte i skolebestyrelsen på Næsbjerg Skole har været forbi lærerværelset med ...kage til alt personalet på skolen. Anledning er at vi selvfølgelig er rigtigt glade for vores personale og stolte af vores skole, og det kommer til udtryk blandt andet i senest offentliggjorte CEPOS undersøgelse 2015/2016 om undervisningseffekt, hvor Næsbjerg Skole placerer sig som nr. 56 blandt alle skoler i hele Danmark og som nummer 1 i Varde Kommune!

De forældrevalgte i Skolebestyrelsen på Næsbjerg Skole udtaler:

CEPOS undersøgelse 2015/2016 omkring undervisningseffekt placerer Næsbjerg Skole som den bedste skole i Varde Kommune og nr. 56 på landsplan. Hvis man kigger 5 år tilbage, er Næsbjerg Skole også den bedste skole i Varde Kommune. Disse placeringer kan Vi alle være stolte af – men det kommer ikke af sig selv!
Det vidner om, at der hver dag ydes en stor indsats i at få alle børn på skolen klar til lives udvikling. Skolegang handler om meget andet end gode karakterer. Lærer, pædagoger ledelsen og pedeller skaber de fantastiske rammer som gør at vores børn har muligheden for at trives, bliver klogere på livet og samtidigt oplever at de er en del af fællesskabet. Vi oplever engageret personale som formår at smitte vores børn med læring, trivsel og glæder. Mangfoldigheden og forskelligheden anerkendes og det opleves at der er plads til alle.

I en tid, hvor man i Varde Kommune diskuterer kvalitet, leverer Næsbjergskole (lærer, pædagoger og ledelse), i vores optik, den ultimative kvalitet, nemlig god undervisning. Den gode undervisning understøttes af god trivsel og chancelighed og giver glade børn og voksne.
Mange vil tænke tilbage på deres skolegang på Næsbjerg Skole som tryg, læringsrig og med en ballast til at klare den videre rejse i livet.
Der skal lyde et STORT TAK til ledelse og medarbejdere for en fantastisk indsats på Næsbjerg Skole!

Link til undersøgelsen findes her (skriv Varde i feltet):
https://www.cepos.dk/…/undervisningseffekt-…/find-din-skoles

 

Tekst og billeder er taget fra Stine Harboe Jensens Facebook.

fredag 7 apr 2017 - Susanne Ladegaard
Vist: 2898 gange