Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto:

Madlavning for kvinder blev en succes

Vi fortsætter efter sommerferien

 

Der har i mange år været et hold ”Madlavning for mænd” i Næsbjerg og som et forsøg på at starte et hold for kvinder, lavede vi 3 gange med forskelligt tema.

 

Første gang (19/3) handlede det om desserter og kager.

Diana Jensen lærte os lidt forskellige teknikker og vi prøvede forskellige sværhedsgrader.

En dejlig aften, hvor vi spise os mætte i skønne kager.

 

       

 

Anden gang (24/4) handlede det om Somalisk mad.

Faduma Warsame lærte os hvordan vi skal lave Sambusa med fyld samt salater og tilbehør. Det var rigtig lækkert og smagte vidunderligt.

 

               

 

Tredje gang (16/5) lærte vi noget om Sense kost.

Vi lærte lidt om principperne og lavede bl.a. grønne pølsehorn, lasagne med ricotta, spinat og kød og squashtærte med bacon.

 

          

 

Hele holdet var enige om, at det var en succes, som skal fortsætte.

Vi starter op igen efter sommerferien, igen med tema-aftener. Vi regner med temaer som: Burma, Thailand, julesmåkager / konfekt.

 

Venlig hilsen

Lene Rytoft Jensen / Susanne Ladegaard

Næsbjerg Sogns Borgerforening Kursusafdeling.

 

fredag 18 maj 2018 - Susanne Ladegaard
Vist: 1258 gange