Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus (Næsbjerghus)Næsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
NRUI
Foto:

Sponsortræf

Bestyrelsen afholder sponsortræf for nuværende og potentielle kommende sponsorer

Der afholdes sponsortræf for nuværende og potentielle kommende sponsorer.

 

Mødet afholdes mandag den 18. Marts klokken 18.00 - 20.00 i NRUI klubhus.

 

Bestyrelsen er vært ved lidt mad og drikke.

 

Mødet skal betragtes som det første møde i en række, og vi vil derfor ikke lægge os fast på en stram dagsorden for aftenen.

I NRUI bestyrelse er vi nysgerrige på, om vi som forening kan etablere et bedre samarbejde med vores nuværende og kommende sponsornetværk? Vi vil derfor gerne, i fællesskab med jer, bruge aftenen til en snak om, hvor vi er nu, og hvad et sponsortræf evt. kunne være fremadrettet. 

Vi vil starte med at fortælle lidt om vores forening med visioner og tanker for NRUI.

Derefter vil vi meget gerne høre fra jer, hvad I har af tanker og ideer til NRUI og ikke mindst, hvad vi kan gøre for hinanden?

 

Tilmelding:

Håber vi har vakt jeres interesse, og at I vil være med.

S.U. senest den 14. marts til: formand@nrui.dk eller jensfrostastrup@gmail.com

 

På NRUI’s vegne.

Ingvard Ladefoged

Formand

søndag 10 mar 2019 - Jens Frost Astrup