Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto: Heidi Melly Larsen

Loppemarked i sommervarmen

I weekenden d. 8.-9. august, var der loppemarked i Næsbjerg

Et opslag paÌŠ Facebook resulterede i, at der i weekenden blev opstillet 25 boder lørdag og 15 boder søndag. Boderne blev sat op i folks egne indkørsler den 8.-9. August. Kræmmerne nød friheden ved at være hjemme med familien, samtidig med at man kunne faÌŠ solgt ud fra gemmerne. Børnene fik ryddet op i legesagerne og løb ud, naÌŠr der kom nogen, fordi det var saÌŠ spændende at folk kom derhjem og købte deres ting. Alle kræmmere havde en hyggelig dag og for flere endte det som et familiearrangement.

Køberne der kom forbi, roste arrangementet og nogle byer overvejer at arrangementet skal føres videre i deres by.

Efter denne oplevelse, er det  tanken, at der skal holdes loppemarked i Næsbjerg igen næste aÌŠr, men hvornaÌŠr og hvordan vides endnu ikke. Det eneste vi manglede i år var nogle flere købere, saÌŠ vi maÌŠ spræde budskabet endnu mere næste aÌŠr.

Tak til alle for opbakningen til vores arrangement.

 

naesbjerg.dk siger tak til Heidi Melly Larsen for tekst og billeder og til Louise Christensen for billeder.



 



 

fredag 14 aug 2020 - Mie Donslund
Vist: 882 gange