Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus (Næsbjerghus)Næsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto: Heidi Melly Larsen

Loppemarked i sommervarmen

I weekenden d. 8.-9. august, var der loppemarked i Næsbjerg

Et opslag på Facebook resulterede i, at der i weekenden blev opstillet 25 boder lørdag og 15 boder søndag. Boderne blev sat op i folks egne indkørsler den 8.-9. August. Kræmmerne nød friheden ved at være hjemme med familien, samtidig med at man kunne få solgt ud fra gemmerne. Børnene fik ryddet op i legesagerne og løb ud, når der kom nogen, fordi det var så spændende at folk kom derhjem og købte deres ting. Alle kræmmere havde en hyggelig dag og for flere endte det som et familiearrangement.

Køberne der kom forbi, roste arrangementet og nogle byer overvejer at arrangementet skal føres videre i deres by.

Efter denne oplevelse, er det  tanken, at der skal holdes loppemarked i Næsbjerg igen næste år, men hvornår og hvordan vides endnu ikke. Det eneste vi manglede i år var nogle flere købere, så vi må spræde budskabet endnu mere næste år.

Tak til alle for opbakningen til vores arrangement.

 

naesbjerg.dk siger tak til Heidi Melly Larsen for tekst og billeder og til Louise Christensen for billeder.  

fredag 14 aug 2020 - Mie Donslund