Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus (Næsbjerghus)Næsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto: Mie Donslund

Hundeleg i Byparken

Hunde og deres ejere hygger sig


Efter sommerferien sluttede; børnene er tilbage i skolerne og forældrene har travlt på arbejde, er det faldet lidt i deltagerantallet til hundeleg i Byparken. Ikke desto mindre fortsætter konceptet stadig hver onsdag. I dag var der 2 hunde og deres ejere, der hyggede sig en halv times tid. Hundene skulle lige se hinanden lidt an - den ene lidt mere forsigtigt end den anden - før de tumlede omkring mens de tobenede snakkede om løst og fast og roste deres hunde til skyerne og gav godbidder til de firbenede.

Har du og din hund lyst til at være med næste onsdag, er der mødested til gåtur kl 16 ved miljøstationen eller til leg kl 16.45 i Byparken. 

onsdag 9 sep 2020 - Mie Donslund