Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus (Næsbjerghus)Næsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto: Pixabay

Julemanden kommer til Næsbjerg

Julemanden har meget travlt, men...

Borgerforeningen har talt med Julemanden og han har mægtigt travlt med alle de artige børn, der skal have gaver, rundt i hele verden.

 

Han lovede dog også at komme til Næsbjerg. Det vil han gøre søndag d. 6. december mellem kl 10 og 12. Her vil han køre rundt på alle byens gader, inden for bygrænsen, så alle de søde børn kan vinke til ham fra deres egne hjem.

 

Julemanden beder om, at der ikke kommer børn tæt på ham, så derfor er det ikke muligt at køre sammen med ham i hans vogn i år. Han ønsker heller ikke, at børnene følger efter ham, som de plejer, men han vil gerne se en masse glade børn med nissehuer på i vinduerne.

 

Lyt godt efter, så kan du høre, når han kører forbi netop dit hus.

 

 

tirsdag 24 nov 2020 - Mie Donslund