Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus (Næsbjerghus)Næsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto:

Generalforsamling Danske Seniorer Næsbjerg

Generalforsamlingen foregår i Æblehaven, Hovedgaden 27, Næsbjerg Kl. 11:00. Dagsorden ifølge vedtægterne.

Der er ikke bankospil i år, men der vil være en let anretning, så af praktiske grunde skal der ske tilmelding til Lisbeth Hedegaard tlf. 42 19 99 20 eller Margit Pedersen tlf. 61 67 28 83 senest torsdag den 20. maj 2021.

Vi kan samtidig fortælle, at Ulvemose/Bækhede Vindmøllefond for Næsbjerg Sogn har foræret Danske Seniorer Næsbjerg 40 Højskolesangbøger med stor skrift.

Det er med stor glæde vi har taget imod sangbøgerne og vi er forvisset om at sangbøgerne vil blive meget brugt, når engang cona-situationen tillader at vi synger sammen igen.

søndag 2 maj 2021 - Per Vestbo