Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus (Næsbjerghus)Næsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto: Privat

Online borgermøde vedr. profilering af Næsbjerg

Ny hjemmeside skal give interesserede et autentisk billede af Næsbjerg

Holder du af at leve og bo i Næsbjerg og vil du fortælle os, hvad der er vigtigt for dig? Så får vi det bedste grundlag for en ny hjemmeside om byen, der skal henvende sig til nye borgere!

Sagen er den, at Næsbjerg Borgerforening og Udviklingsrådet Helle Vest skal komme med de rigtige input til en ny profileringsside for Næsbjerg med fortællinger, film og facts. Det skal give tilflytterne det gode og autentiske billede af byen og derfor har vi brug for dine input – unge, familier og seniorer.

Så - har du lyst til at bruge 3 timer for din by, sammen med os, på et digitalt møde torsdag den 27. maj mellem kl. 17.00 og 20.00, så kan du se invitationen her: https://www.vardekommune.dk/content/online-workshop-om-bosaetning-i-naesbjerg.

Tilmelding er nødvendig på herg@varde.dk

onsdag 5 maj 2021 - Mie Donslund