Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus (Næsbjerghus)Næsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto:

Ramsløgtur - Seniorerne i Næsbjerg

Danske Seniorer Næsbjerg havde første aktivitet i år den 4. maj 2021

Vi startede ved Næsbjerg Brugs kl. 14:00 og så kørte vi i private biler til Letbæk Mølle ved Sig. Det er nogle få kilometer her fra Næsbjerg.

Mona havde sørget for smagsprøver, så efter ankomst til en rasteplads, hvor der også var et madpakkehus, fik vi smagsprøver på, hvad ramsløg kan bruges til – eksempelvis kan man komme ramsløg i flødeost, i smør eller i frikadeller og der kan laves pesto af ramsløg. Ramsløg smager lidt i retning af hvidløg.

Vejret var ikke særlig godt, men vi var da 14 deltagere, der trodsede regn og blæst.

Efter smagsprøverne fik vi medbragt kaffe fra termokander og dertil en medbragt kage, som Margit havde sørget for.

Vi sang nogle sange, inden vi kørte hen til et sted i skoven, hvor der var mange ramsløg, og så plukkede vi alle dem, som vi hver især havde lyst til.

Det var en rigtig hyggelig tur, og at vejret var ret så elendig kunne overhovedet ikke mærkes på den gode stemning.

Vi var tilbage i Næsbjerg ca. 16:30 og det var vel nok en ½ time før, end hvis vejret ikke havde været så stormende og regnfuldt.

onsdag 12 maj 2021 - Per Vestbo