Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus (Næsbjerghus)Næsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto: Susanne Ladegaard

Workshop om profileringsside

Møde på Varde Rådhus om udarbejdelse af profileringsside for Næsbjerg

Holder du af at leve og bo i Næsbjerg og vil du fortælle os, hvad der er vigtigt for dig, så vi får det bedste grundlag for en ny hjemmeside om byen?

Næsbjerg Borgerforening og Udviklingsrådet Helle Vest skal komme med de rigtige input til en ny profileringsside for Næsbjerg med fortælling, film og facts, der skal give eventuelle tilflyttere det gode og autentiske billede af byen. Derfor har vi brug for alle de gode input fra jer - unge, familier og seniorer.

Mødet bliver holdt onsdag d. 15. september kl. 17.30 til 21.00 på Varde Rådhus, Bytoften 2 i Varde. Der vil blive serveret en sandwich og en vand.

Tilmelding til Susanne på hovedgaden7@stofanet.dk eller sms på 30166610 senest 12. september.

mandag 6 sep 2021 - Mie Donslund