Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus (Næsbjerghus)Næsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Pixabay Foto: Pixabay

Dagsorden og plan for Borgermødet om vedvarende energi

Om vedvarende energi og forsyningen til Næsbjerg i fremtiden

 

Som nogen af jer ved, skal vi have udfaset vores naturgas- og oliefyr.

Sekretariatet for Strategisk Energiplanlægning, kommunerne og DIN Forsyning samarbejder om at finde svarene på, hvad og hvordan vi skal gøre.

 

Derfor deltager Bas (Varde Kommune), Kim (DIN Forsyning) og Jette (SEP Sekretariatet) i borgermødet i morgen den 9. september.

 

Vi har lavet følgende dagsorden:

 

  1. Introduktion – hvem vi er repræsenteret
  2. Fremtidens varmeforsyning – årsagen til vores besøg hos jer
  3. Varmekortlægning – hvad vi arbejder på i fællesskab
  4. Økonomien i bæredygtige varmeløsninger i hele træskolængder
  5. Dialog med jer – vi har ikke svar på alt, men vi vil rigtig gerne i dialog med jer og høre om jeres overvejelser

 

Vi håber at se mange af jer og få en god dialog om fremtiden.

 

Baggrund:

I Danmark har et bredt flertal i Folketinget sat sig et nationalt mål om, at varmeforsyningen skal være CO2-neutral i 2030. Sidste sommer 2020 indgik man derfor Klimaaftalen af 22. juli 2020.

I aftalen står der, at naturgasfyr og oliefyr til opvarmning skal udfases frem mod 2030, og derfor er det relevant at kigge nærmere på, hvad det er for en type opgave, og hvem der egentlig har ansvaret for hvad.

Borgermødet finder sted torsdag d. 9. september kl. 19.00 i Næsbjerghus.

mandag 6 sep 2021 - Mie Donslund