Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus (Næsbjerghus)Næsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
aug
12
fre
Foto:

Tårnblæsere og helstegt pattegris den 12/8-2022, kl. 18.00.

Der spilles op til fest på plænen bag Næsbjerghus.

Vi slutter sommerferien af med et brag, når vi inviterer til Helstegt pattegris og en moderne tyrolerfortolkning af klassisk rock- og dansktop, som f.eks. Highway to Hell, der oversat til tysk, bliver til Auf der Autobahn zur Hölle. Tilsæt så blæserinstrumenter, humor og højt humør - så har du Vejgaard Tårnblæserlaug. 

Der er lagt op til en hyggelig aften med god stemning og latter. 

Billetinfo: Bestilles på nembillet.dk og koster 495 kr. plus gebyr til og med den 31/7. Herefter stiger prisen til 525 kr. plus gebyr. 
Prisen er alt inklusiv med fri bar under spisningen. 

fredag 13 maj 2022 - Søs Kristine Nørregaard