Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus (Næsbjerghus)Næsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto:

Underskriftindsamling mod højspændingsledninger i Næsbjerg

Skriv under nu !

Line Berner har oprettet en underskriftindsamling mod højspændingledniger i Næsbjerg på Facebook.

Den ligger både i gruppen Alle os fra Næsbjerg og på Lines private Facebook side.

Du kan også tilgå underskriftindsamlingen her:

Ingen højspændingsledninger i Næsbjerg

Line begrunder underskriftindsamlingen med:

Ingen højspændingsledninger i Næsbjerg

Højspændingsledningerne i Næsbjerg betyder, at landsbyen ikke har mulighed for at udstykke flere grunde. Næsbjerg er en attraktiv landsby i Vestjylland. Næsbjerg har været i vækst igennem flere år; der er et rigt foreningsliv, og på grund af byens mange børn er der både en stor børnehave og skole.

Energinet.dk har flere gange lovet, at højspændingsledningerne bliver pillet ned. Senest har de været lovet pillet ned i 2016. Der er fortsat intet sket.

Til gengæld har Energinet.dk nu varslet, at der skal opsættes endnu en højspændingsledning (400kW) i nærheden af Næsbjerg dog uden foreløbig kendt linjeføring.

Bak op om Næsbjergs fortsatte udvikling og skriv under på modstanden imod højspændingsledningerne! Tak!

onsdag 2 nov 2016 - Susanne Ladegaard