Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto:

P4 Syd og DR TV på besøg i Baby Caféen i Næsbjerg-Øse Sogn

Der var masser af børn, kaffe, snak og leg i konfirmandstuen i Næsbjerg i dag

Havde lige en feriedag og tænkte jeg ville kigge ind i Baby Caféen selvom jeg ikke ingen baby har - der står jo at alle er velkomne - jeg blev da også hilst velkommen af vores præst Marianne Lesner og initiativtager Line Berner.

P4 Syd / TV Syd var allerede ankommet og der var livlig aktivitet i køkkenet af de frivillige - de var ved at gøre kaffe, the og hjemmebagte boller klar. Inde i konfirmandstuen var der allerede ankommet 8 mødre, deres babyer og mindre søskende. Så der var hyggesteming og snakken gik på livet løs om dagligdagen med en baby og de "problemer" det nu giver.

Der blev ved med at komme nye til, og jeg tror der var 15 mødre og babyer, da jeg forlod konfirmandstuen.

En af de frivillige fortale mig, at der var mødre og børn fra Øse, Nordenskov, Rousthøje og Næsbjerg - ja, og så var der lige et par stykker hun ikke kendte.

Marianne Lesner var også barnepige for Olivia, mens Line Berner blev interwievet af Siv fra P4 Syd - eller det vil sige Marianne passede på babyalarmen, for Olivia stod udenfor i barnevognen og sov.

Du kan høre indslaget fra Baby Caféen her P4 Syd Morgen det starter ca 3:47

Her fortæller Mette Søderberg bl.a. at Baby Caféen er et rigtig dejligt sted at komme for at møde nye mennesker. Hun er tilflytter, og siger at hun er positivt overrasket over alt det liv og fællesskab, der er i Næsbjerg.

Jannie Gertsen er også tilflytter og nybagt mor - hun kommer bl.a. for at udvide sit netværk og syntes, det er et dejligt initiativ.

Siv fra P4 Syd fortæller også, at vi kan se et indslag i DR TV i aften kl. 18,30 - glæd dig - der var liv og glade dage i konfirmandstuen i dag.

Om Line Berner for en konkurrence startet om at blive Jyllands bedste barselsby finder vi ud af - men denne Baby Café er i hvert fald et skridt i den rigtige retning for gode tilbud til gravide, nybagte mødre og andre der har lyst til at mødes og hyggesnakke i Næsbjerg og Øse Sogn.

Ingen tog voldsomt notits af at blive filmet.

 

fredag 18 nov 2016 - Susanne Ladegaard
Vist: 1604 gange