Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus (Næsbjerghus)Næsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto:

Fernisering med Anne Dorthe Paulsen

Autodidakt kunstner, bosiddende i Sønderborg. Gennem flere år tilknyttet Den Sønderjyske Kunstskole.

Anne Dorthe har tegnet og malet, siden hun var ung, men først i 2004 begyndte hun at udstille sine malerier.

Farverne er hendes værktøj - Inspiration til billederne får hun via naturen. Billederne balancerer på grænsen mellem figuration og abstraktion.

Arbejdet med billederne er præget af en stadig eksperimenteren.

Billedet opstår i processen, som et puslespil der samles, og hvor helheden først er til stede, når det sidste strøg er sat.

Hun arbejder fortrinsvis med acrylfarve. farvevalget spænder vidt, lige fra de stærke kontraster til de sarte pastelfarver.

Hendes ønske er, at billederne efterlader betragteren i en god stemning og giver anledning til nysgerrighed og fordybelse.

søndag 5 mar 2017 - Else Tirsgaard