Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus (Næsbjerghus)Næsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto:

Foredrag: Min mormor Helene - mor til 19 børn

v/Knud Erik Mark i Æblehaven

Om min mormor:

Helene (1903-1998) Mor til 19 børn. En dokumentarisk beretning om et enestående menneske med et helt usædvanligt liv. Et menneske, som satte sig spor uden pletter.

Det er en enorm præsentation i sig selv at føde og opfostre så mange børn. Med det sublime i Helenes tilfælde er, at det skete under meget svære, sociale og økonomiske forhold, og at hun i meget svære faser i sit liv udviste gode og værdifulde menneskelige egenskaber i enhver situation.

Sådan skriver Erik Mark i sit oplæg til foredraget.

Susanne Ladegaard