Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto:

Vi følges til festen ved NRUI Byfest

Vi mødes til for-fest i Spejderhytten kl. 16.00

Netværkscafé arrangement

Aktivitet: Vi følges til NRUI Byfest - vi mødes til "forfest"

Tidspunkt: Lørdag den 2. september 16,00

Ansvarlig: Lene Hofmann

Tilmelding: Sms til mobil 2294 3275 eller mail agervigvej36@mail.dk

Mødested: Spejderhytten

Så er der ingen undskyldning for ikke at komme til byfest. Er du ny eller gammel - men ikke helt ved, hvor du skal sidde eller hvem du skal følges med - så SE HER.

Tilbuddet er for ALLE !!!!

I netværksgruppen kan vi følges til Sussi og Leo festen til NRUI byfest lørdag den 2. september kl. 18 og sidde ved et samlet bord.

Der vil være for-fest i spejderhytten med hygge og drinks kl. 16.00, hvorefter vi går op til byfesten. Drikkevarer købes i spejderhytten til lave priser.

...

Tilmelding til festen foregår on-line på NRUI.dk., hvor I skal give besked om, at I ønsker at sidde ved netværksgruppe-bordet.

Tilmelding til for-fest på mail til Lene: agervigvej36@mail.dk eller sms 22943275.

tirsdag 22 aug 2017 - Susanne Ladegaard
Vist: 1626 gange