Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus (Næsbjerghus)Næsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto:

Svampejagt

Netværkscafé arrangement

Aktivitet: Svampejagt

Tidspunkt: Søndag den 8. oktober

Ansvarlig: Søren

Tilmelding:

Mødested:

Et stort netværk er det fede ved at bo i en lille by. Netværket kan bruges til at have det sjovt, når man mødes forskellige steder i byen. Men netværket kan også bruges til at hjælpe hinanden. Et netværk medvirker, at ”man føler sig hjemme”.

Næsbjerg spejder vil gerne hjælpe netværket på vej – vi vil skabe rammerne for, at I selv er med til at sammensætte et fedt program af aktiviteter. Dvs. vi skaber netværk gennem aktiviteter. Næsbjerg Spejdercenter sætter spejderhytten til rådighed som et sted, hvor vi kan mødes.

Målgruppen er ALLE mænd og kvinder over 20 år fra Næsbjerg, Rousthøje og omegn, som har lyst til at udvide sit netværk. Man kan komme som par, med en ven eller alene.

Der er intet medlemskab, men man tilmelder sig løbende til de arrangementer, som man har tid og lyst til. Du behøver ikke komme hver gang for at ”følge med”.

Betaling sker fra gang til gang, så omkostningerne er dækket til hvert arrangement.

torsdag 28 sep 2017 - Susanne Ladegaard