Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto:

En hjælpende hånd til Næsbjerg Skoles madordning søges

I forbindelse med at vi i fredags startede vores 5-dages madordning op, søger vi nu et par frivillige hjælpere, der kan give Dorthe en hånd med i forhold til den daglige afvikling af ordningen.

Maden leveres på skolen af Næsbjerghus. Dorthe, som hidtil har stået for Boden på skolen, er fortsat i køkkenet, og sørger for klargøring af salatbuffet samt håndteringen af maden, men vi har brug for yderligere hjælp.

...

Vi søger derfor – inspirereret af andre skoler i Varde Kommune, der kører med lignende ordninger - frivillige hjælpere i form af forældre, bedsteforældre og/eller pensionister, som har lyst og lejlighed til at hjælpe en fast ugedag fra ca. 11:00-13:30. Vi forestiller os en enkelt pr. ugedag.

Kunne det være noget for dig, eller nogen du kender, så send en mail til skolen på naesbjergskole@varde.dk – så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Med venlig hilsen
Næsbjerg Skole

mandag 29 jan 2018 - Susanne Ladegaard
Vist: 1299 gange