Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus (Næsbjerghus)Næsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto:

En stor drøm er gået i opfyldelse

Legepladsen i Næsbjerg er officiel indviet

Søndag 16-06-2019 kunne vi endelig holde indvielse af legepladsen, der har været mange år undervejs. Vi har arbejdet med planerne siden 2015, men vi manglede penge til projektet. I 2018 kom muligheden så for, at søge penge via Grøn Ordning. Vi søgte og fik bevilliget pengene. Arbejdet gik igang 27/4-19 med opmåling af området og frivillige har været med til udgravning, oprydning mv. Der skal lyde en stor tak til alle, som har været med til, at få drømmen om en fantastisk legeplads og en smuk og brugbar bypark til at gå i opfyldelse.

Solen skinnede og grillen var tændt, så man kunne grille sig en pølse, hvis man havde lyst.

Der var omkring 80 børn og voksne tilstede. Efter en lille tale fra formanden for Næsbjerg Sogns Borgerforening, klippede et par børn det røde bånd og legepladsen blev erklæret for åben.

Derefter var der is til alle fremmødte. Isene var sponseret af legeplads leverandøren Blåbjerg Leg.

Vi mangler nu, at lave el i madpakkehuset og få den endelige godkendelse af huset.

Vi håber Næsbjergs børn og voksne vil få stor glæde af den nye legeplads og der kommer meget liv i byparken.

Se flere billeder under "Grøn Ordning Projekter" på forsiden af hjemmesiden.

 

Venlig hilsen

Næsbjerg Sogns Borgerforening

mandag 17 jun 2019 - Susanne Ladegaard