Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto: Pixabay

Ny skribent på naesbjerg.dk

Hej

 

Jeg er ny skribent på naesbjerg.dk. Jeg er ikke journalist og jeg er ny i byen, så jeg har brug for al den hjælp fra jer, jeg kan få.

 

P.t. bliver hjemmesiden hovedsageligt brugt til at reklamere for kommende arrangementer. Det vil den stadig gøre, men derudover vil jeg gerne lave nogle små beretninger fra arrangementerne og andre ting, der rører sig i byen. Så hvis du kender til noget der sker i byen, som kunne være interessant for andre borgere, så giv endelig lyd. Det kan være alt fra resultater i fodboldkampe (eller andre sportsgrene) til fællessang i Æblehaven.

 

Har jeg ikke mulighed for at komme ud, må du også meget gerne sende et stykke tekst og billeder til mig - billederne skal være i bred format - så sørger jeg for det bliver lagt på hjemmesiden hurtigst muligt.

 

Jeg glæder mig til at høre fra jer og møde jer til diverse arrangementer.

 

På gensyn derude

Mie Donslund
Mie Donslund

md.naesbjerg@gmail.com
2758 5622

tirsdag 1 okt 2019 - Mie Donslund
Vist: 599 gange