Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg

Pigerne gør det igen

Solen skinnede fra en skyfri himmel, da pigerne fra Nordenskov-Næsbjerg Skole gik på banen foran en næsten fyldt tribune. Pigerne er kommet godt i gang i årets skolepokalturnering med to førstepladser i de to indledende turneringer. Dagens kamp var 1/8-finalen i kreds Sydjylland mod Spjald Skole.

Der blev hilst og råbt kampråb inden kampen på Næsbjerg Stadion blev fløjtet i gang. I den første halvdel af 1. halvleg var spillet meget lige, dog med en overvægt i chancer til Næsbjergs piger. Næsbjergs angriber, Amalie Gerken havde i den periode et par gode chancer, men skarpheden manglede. Som tiden skred frem kæmpede Spjalds piger sig mere og mere ind i kampen, og i de sidste 5-7 minutter havde begge hold chancer for at komme foran. Kort før pausen var det tæt på at gå galt for hjemmeholdet, da en fremadstormende spjaldspiller kom alene igennem. Et flot indgreb af Næsbjergs målmand, Matilde Andersen forhindrede dog modstanderne i at komme foran i de døende sekunder før pausefløjtet lød.

Pres på

Hvad der blev sagt i de to lejre i pausen vides ikke, men spjaldpigerne kom i hvert fald på banen med 120 km/t. De pressede hårdt på - dog uden for alvor at få de helt åbne chancer. Næsbjergs piger erobrede bolden på midtbanen, og bolden blev spillet op i hjemmeholdets højreside. Et flot indlæg leveret af Leonora Høgsvig Lorenzen endte hos Camilla Olsen, der satte den sidste fod på inden bolden, til publikums store jubel, endte i nettet.

Herefter bølgede spillet frem og tilbage, og modstanderne havde i flere omgange gode chancer, men også her manglede skarpheden. Hen mod slutningen af 2. halvleg bragede Næsbjergs midtbanespiller, Michaela Andersen et skud mod mål og kun en flot redning af Spjalds målmand reddede udeholdet fra at komme yderligere bagud. De sidste minutter blev en test på konditionen, da det mere og mere udviklede sig til løbedueller mellem de to hold. Hjemmeholdets piger holdt dog stand og kunne efter dommerens befriende slutfløjt lykønske hinanden med en god arbejdssejr.

Lodtrækning live på Facebook

Lodtrækningen, der blev vist live på Facebook, faldt sådan ud, at pigerne i ¼-finalen skal møde Rødding Skole, der også er ubesejrede indtil nu i årets turnering. Kampen skal spilles i perioden 21/10-1/11. Det vides endnu ikke, om kampen skal spilles på ude- eller hjemmebane.