Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus (Næsbjerghus)Næsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto: Danmark Løber

Danmark løber - Næsbjerg løber

31.484 løbere og walkere deltog i søndagens arrangement, Danmark Løber

Søndag d. 19. april havde nogle af Danmarks største løbsarrangører arrangeret 'Danmark Løber' for at give danskerne en fælles oplevelse, nu hvor de officielle løb, der plejer at være her i forårsmånederne, er blevet aflyst pga Covid-19.

Over 31.000 løbere og walkere over hele landet stod sammen - ved at løbe eller gå hver for sig. Også i Næsbjerg og omegn blev der taget godt imod arrangementet - ikke kun blandt folk fra løbeklubben, men også af folk, der til dagligt løber eller går på eget initiativ. 

Langt de fleste løbere og walkere var iklædt rødt og hvidt, så man på lang afstand kunne se, om det var nogen, der deltog i arrangementet. Enkelte havde flag i håret, på skoene eller tegnet på kinderne. Der var afslutning på stadion - naturligvis i opdelte hold, hvor Lasse Opstrup var klar med kameraet.

Tak til Lasse m.fl. for billederne, Susanne og Line for depot og Dorthe og hjælp med denne artikel.

 

mandag 20 apr 2020 - Mie Donslund