Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus (Næsbjerghus)Næsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Privatfoto Foto:

Byplakat

Er der interesse for en by-plakat i Næsbjerg?

Rundt i landet får flere og flere byer lavet deres egen by-plakat med tegninger af ting, steder og bygninger, der er kendetegnende for byen. Dette vil Borgerforeningen gerne sætte i værk i Næsbjerg også, hvis der er tilslutning til det blandt byens borgere.

Overskuddet fra plakatsalget vil gå til Borgerforeningens arbejde og dermed til byen.

Plakaten måler 50x70 cm og vil koste mellem 275 og 350 kr.

Pga copyright, kan der desværre ikke vises et eksempel her, men en søgning på Google giver gode billeder - søg evt. på "Alslev plakat" eller "rahr plakat".

Ville du være interesseret i at købe sådan en plakat - og hvad synes du, der skal tegnes på den?

På vegne af Borgerforeningen

lørdag 2 maj 2020 - Mie Donslund