Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto:

Tak til de frivillige

Det var en dejlig dag i Byparken

Søndag den 30. april kl 17.00 var Borgerforeningen vært ved arrangementet:

TAK TIL DE FRIVILLIGE

og der var mødt omkring 150 mennesker op for at sige tak og få en grill-pølse og kaffe med hjemmebagt kage.

Det var en rigtig hyggelig eftermiddag / aften, hvor der også var musik med et lokalt band og tale ved Borgerforeningens formand.

Det blæste en del, da vi skulle tænde lysene, så der skulle mange forsøg til før alle 472 lys var tændt, ja og så skulle det jo også lige blive mørkt før man rigtig kunne se hvad lysene forestillede.

Du kan se billeder fra dagen i galleriet, som du finder på hjemmesidens forside i den grå bjælke næsten øverst på siden. Det står lige neden under "Flyt til Næsbjerg".

Vi håber "Tak til de frivillige" kan blive en tradition, så vi kan få endnu en skøn dag i Byparken.

 

På vegne af Borgerforeningen

Susanne Ladegaard

tirsdag 9 maj 2017 - Susanne Ladegaard
Vist: 782 gange