Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto:

Julekoncert med Amazing Christmas den 7/12-2023.

Det bliver en fortryllende aften med julestemningen helt i top.

AMAZING CHRISTMAS

- JULENS SMUKKESTE KONCERTOPLEVELSE

De eminente jazz- og soulsangerinder Sinne Eeg og Christina Boelskifte inviterer til Julens mest storslåede koncertoplevelse – AMAZING CHRISTMAS.

Julens magi breder sig for alvor i landets koncertsale, kulturhuseog kirker når Christina og Sinne byder på kraftfuld gospel, sjælfuld soul og swingende jazz som omfavner publikum og rammer hele følelsesregisteret. Med sublime vokaler og glimt i øjet fortolkes en perlerække af de kendte juleklassikere, ikke barefra den danske Jul, men også fra den amerikanske sangbog og ”fra alle os til alle Jer”; Disneys Juleshow. Der er endda egne julesange på repertoiret.

Sinne og Christina akkompagneres af to af landets bedste korstemmer, Mette Dahl Trudslev og Johnny Jørgensen. Det firstemmige vokalensemble flankeres af Jacob Christoffersen på klaver, Morten Ramsbøl på bas og Rasmus Kihlberg på trommer.

AMAZING CHRISTMAS er en unik oplevelse med et sprudlendeorkester der har højt til loftet og som rammer enhver alder og smag. Der er nærmest statsgaranti for at komme i julestemning!

Billetter købes på nembillet.dk

Billetpris: 250 kr. plus gebyr

Billetpris pr. 1/11-23: 295 kr. plus gebyr

onsdag 26 jul 2023 - Søs Kristine Nørregaard
Vist: 1553 gange