Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri

Grøn Ordning Projekter

Klik på galleriet til højre - Billederne bliver vist i kolonner, men hvis du klikker på det første billede bliver de store og du kan bladre med piletasterne

10/10-18

Så er vi gået igang med forskønnelse af bymidten.

Næsbjerg Havecenter, Næsbjerg Sogns Borgerforening og Næsbjerg Kirke samarbejder om opgaven. Se nyhed 12/10-18

24/10-18

Så er Næsbjerg Havecenter og Næsbjerg Kirke færdige med at plante blomster, træer og hæk.

Inden længe kommer der også 2 stk. borde / bænkesæt på pladsen. Dem har vi fået sponseret af Ulvemose / Bækhede Vindmølle fonden.

13/11-18

Så kom bænkene på plads - tak til Ulvemose / Bækhede Vindmølle fonden.

27/04-19

Blåbjerg Leg og Næsbjerg Sogns Borgerforening var lørdag formiddag i Byparken for at sætte området af til den nye legeplads. 

Arbejdet fortsætter søndag med frivillig arbejdskraft til udgravningen. 

Blåbjerg Leg starter mandag 29. april med opsætning af redskaber.

En dato for den officielle indvielse af legepladsen kommer i borgerforeningens nyhedsbrev.

29/4-19

Blåbjerg Leg er startet på arbejdet.

13/5-19

Det går stærkt i Byparken - legepladsen er snart færdig, så mangler vi lige et madpakkehus, inden vi kan holde officiel indvielse af legepladsen.

16/5-19

Så blev legepladsen færdig, men vi må ikke tage den ibrug endnu. Den skal lige godkendes :-)

20/5-19

I dag gik Tømrer Rasmus Gaj Jessen igang med madpakkehuset.

16/6-19

I dag kunne vi holde indvielse af legepladsen, der var omkring 75 borgere tilstede. Efter en lille tale fra formanden for Næsbjerg Sogns Borgerforening, klippede et par børn det røde bånd og legepladsen blev erklæret for åben. Derefter var der is til alle fremmødte, de var sponseret af legeplads leverandøren Blåbjerg Leg.

Vi mangler nu at lave el i madpakkehuset og den endelige godkendelse af huset.

19/6-19

Onsdag den 19. juni gik Aktiv Ude igang med at etablere Outdoor Fitness området. De er meget effektive, så alle redskaber er næsten på plads.

 25/6-19

Tirsdag 25.juni var Kim Vind igang ved Outdor Fitness området. Der er gravet ud til de store "sidde" sten ved fodboldbanerne og der er lavet trappe af dæk. Der mangler dog stenmel begge steder.

28/6-19

I dag har Kim Vind leveret faldsand til recken.

1/7-19

Så er der kommet stenmel i dækkene - arbejdet afsluttes 2/7-19

3/7-19

Alt er nu leveret og monteret vedr Outdoor Fitness. Der mangler dog stadig ibrugtagningstilladelsen fra Varde Kommune.

26/7-19

Vi har nu fået ibrugtagningstilladelsen til Outdoor Fitness fra Varde Kommune - så nu er det lovligt, at benytte redskaberne.

Den officielle indvielse bliver lørdag den 24. august kl. 10, hvor der vil være lidt at spise og drikke. Se andet opslag på hjemmesiden.

6/9-19

Fredag den 6. september startede det forberedende arbejde med stien ned forbi mejerisøen. Det var frivillige kræfter, der hjalp med at beskære læhegnet. Kim Vind Maskinstation skal igang med udgravning mv. fra den 16. september.

Vi er samtidig igang med yderligere ansøgninger til Varde Kommune omkring anlægning af stien på Krovej.

Stien forbi mejerisøen er nu færdig og du er velkommen til at benytte den - håber den bliver til stor glæde for alle i byen. Se billeder i "Galleriet".

12/10 + 19/10-19

Frivillige har været i gang med at rydde grene og små træer ved stien på Krovej. Vi forventer Kim Vind Maskinstation går i gang med udgravning af stien i løbet af uge 44-45.

Kim Vind har afsluttet udgravning og genfyldning af stien i uge 50 - der mangler nu kun en lille bro/gelænder ved åen.

Susanne Ladegaard
Susanne Ladegaard

Tovholder
hovedgaden7@stofanet.dk
3016 6610
Medlem af:
Næsbjerg Sogns Borgerforening