Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
2 skønne dage med oplæg, facts og debat om at skrive den gode historie. Foto: Jens Astrup

Vi blev klogere i Næsbjerg ….

Preben, Heidi, Jens, Finn og Susanne var på kursus

I weekenden deltog 5 personer fra 3 forskellige foreninger i Næsbjerg i et Ruban kursus: Skriv, så andre får lyst til at læse dine tekster.

Ruban udbyder kurset for at få flere til, at skrive historier om de mange aktiviteter og begivenheder, der findes i lokalsamfundene.

 

Ruban er en forening/virksomhed, der udbyder hjemmesider til deling af informationer og begivenheder i Varde Kommune på tværs af alle byer.

 

Vi mødte op lørdag 12. september kl. 9,00 og alle fik hurtig en AHA oplevelse omkring de forskellige teknikker, der blev præsenteret af Freelance journalist Katrine Friisberg.

Inden vi gik i gang syntes vi, at det var et langt kursus på 2 x 5 timer, men tiden fløj afsted og vi fik lært en masse.

Nu er vi taget hjem igen og skal til at øve os i at bruge de nye teknikker, tips og tricks.

 

Heidi siger: ”Jeg har fået mange værktøjer med hjem, som kan bruges både i min hverdag og i mit frivillige arbejde”.

 

Har du fået mod på at lære noget om at finde og skrive de gode historier I har i jeres by?

 

Der er stadig ledige pladser på de andre kurser og det er gratis at deltage – du kan henvende dig til:

Susanne Ladegaard, hovedgaden7@stofanet.dk, mobil 3016 6610, hvis du gerne vil deltage. Der udbydes også fotokurser samt workshops.

Men skynd dig – de afholdes i september, oktober og november.

søndag 13 sep 2020 - Susanne Ladegaard
Vist: 1221 gange