Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto: Privat fofo

JUL

Jul i Æblehaven 2020

Julekagerne er bagt og der er pyntet til jul, så Æblehaven  er klar.

År 2020 har været et mærkeligt år, hvor Coronaen tog sit indtog. Alt blev aflyst, for at undgå smitten. Der har været meget stille i Æblehaven ingen arrangementer siden marts måned.  Det vennekredsen kunne gøre, var at forsøde beboernes hverdag. Det har vi så gjort  med lækkerier til beboerne hen over hele året.

Men vi ser frem til 2021, hvor vennekredsen har planlagt flere fine arrangementer. Til marts kommer Birgitte Anthonius og John Skov og synger revy viser og i april kommer Hans Ole Fisker og fortæller om hans vandring på Caminoen.

Og ikke mindst så planlægger vi en stor fest til september , hvor Æblehaven fylder 20 år, så glæd jer.

Vi siger tak til jer alle for støtten til Æblehaven, håber vi ses til nogen hyggelige timer i 2021.

Æblehavens beboere og Vennekredsen ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

                                                                               

fredag 11 dec 2020 - Anna Lise Nielsen
Vist: 1899 gange