Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto: Mie Donslund

Året går på hæld

Det arbejdende folk er igen i gang

2020 nærmer sig sin slutning og det betyder også, at byens julebelysning skal pilles ned igen.

Borgerforeningen og hjælperne er trukket i arbejdstøjet i regnvejret og som en af dem sagde: “enten er det regnvejr, blæsevejr eller bare meget koldt, når det skal pilles ned. Sådan er det bare”.

 

Borgerforeningen vil ved denne anledning gerne takke alle dem, der har meldt sig som hjælpere ved diverse arrangementer. Uden jer på listen, ville vi have svært ved at klare opgaverne. Skulle man være interesseret i at blive skrevet på hjælperlisten og altså være en af dem, der vil blive ringet op, når der mangles en hjælpende hånd, kan man henvende sig til Borgerforeningen.

 

Rigtig godt nytår til jer alle.

 

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

onsdag 30 dec 2020 - Mie Donslund
Vist: 1438 gange