Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus (Næsbjerghus)Næsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto:

Glædelig jul

Jul i Æblehaven 2021

År 2021 har været meget præget af Corona. Vi har mere eller mindre været lukket ned, og vi måtte aflyse mange arrangementer.

Dem har vi så fået flyttet til 2022.  Men heldigvis fik vi igen lov til at lave arrangementer, Vi har afholdt grill fest  været på udflugt til Nygårds safari  og ikke mindst så fejrede vi Æblehavens 20 års jubilæum den 29 sep. , hvor Holger Grumme spillede og sang.

Det er også blevet til bankospil i  oktober mdr.

Men nu er vi klar til  jul i Æblehaven.

Der er pyntet , bagt og så har vi også haft besøg af julemanden, og juletræet er pyntet.

7. December havde vi en hyggeligt julefrokost med lækker jule mad fra Næsbjerg Hus og traditionen tro raflede vi om pakker. 

14 december kom Tina Siel og pianist Knud Erik Trane som sang og spillede de skønneste julesange og salmer, som vi rigtig kunne synge med på.

Så nu er vi i julehumør.