Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto: Susanne Ladegaard

Fakkeloptog for Ukraine - hvordan gik det ?

Var du forhindret i at deltage i Fakkeloptoget, har du stadig mulighed for, at sende et bidrag på MobilePay til 6978UV senest søndag 8. maj 2022

Fakkeloptog for Ukraine i Næsbjerg onsdag den 27. april 2022

På parkeringspladsen ved Næsbjerg Kirke var der onsdag aften mødt omkring 100 personer op. Næsbjerg Sogns Borgerforening havde arrangeret et fakkeloptog for Ukraine.

Aftenen startede med en lille andagt med forbøn for fred v/sognepræst Lene Bruun-Kristensen i Næsbjerg Kirke. Udover Lene talte også Anna Dobroshtan  – hun oversatte nemlig til ukrainsk, så de mange fremmødte ukrainere også kunne forstå hvad der blev sagt.

Efter andagten var der mulighed for at tænde et lys og sende bønner og kærlige tanker til familie og venner i Ukraine. Det var en meget bevægende stund for alle i kirken.

Efter den kirkelige handling startede fakkeloptoget ved kirkens parkeringsplads og vi gik ned ad Hovedgaden til spejderhytten på Krovej.

Ved spejderhytten fortalte Anna Deborshtan (på ukrainsk og dansk) om hendes liv i Danmark og om hvordan det er at bo her samtidig med, at hendes kære lider under krigen i Ukraine.

De fremmødte kunne købe fakler for min. 50,00 kr./stk. samt kaffe og kage til den pris man ønskede at give. En del af faklerne var sponseret af Næsbjerg Spejderne.

Overskuddet går ubeskåret til Ukraine og vi fik samlet kr. 5.900,00 ind.

Var du forhindret i at deltage i Fakkeloptoget, har du stadig mulighed for, at sende et bidrag på MobilePay til 6978UV senest søndag 8. maj.

Næsbjerg Sogns Borgerforening er taknemlig for det store fremmøde og vil gerne takke alle for de bidrag der er givet.

Vi vil senere informere om hvilken organisation, der har modtaget vore donation.

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

torsdag 28 apr 2022 - Susanne Ladegaard
Vist: 654 gange