Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto: Pixabay

!! AFLYST !! Julebag på Næsbjerg Skole

Lørdag 19. november kl. 10.00

!! AFLYST !! Julen nærmer sig med hastige skridt, så det er tid til lidt hyggeligt julebag lørdag den 19. november fra kl. 10.00 - 16.00 med Diana Jensen i skolekøkkenet på Næsbjerg Skole.

Så få kagedåserne fundet frem og deltag nogle hyggelige timer og få lidt inspiration i gamle og nye opskrifter. Nogle lidt svære end andre, så alle kan være med. Der er garanti for fyldte kagedåser når vi går hjem.

Prisen for at deltage er kr. 150,00 (betales på dagen) samt udgifter til ingredienser som også betales til underviseren på dagen.

Tilmelding til Susanne Ladegaard, Mobil 3016 6610 senest den 12. november 2022

Susanne Ladegaard
Susanne Ladegaard

hovedgaden7@stofanet.dk
3016 6610

tirsdag 8 nov 2022 - Susanne Ladegaard
Vist: 1189 gange