Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto:

Byggeprojekt Skur er påbegyndt ved Næsbjerghus!

Byggeri af 60 kvm. isoleret skur er igangsat. Fond fra NORLYS på 150.000 kr. og indsamling på 94.000 kr. fra byens erhvervsdrivende og borgere er byggeprojekt skur, blevet en realitet

Det nuværende skur, som bruges til lagerplads ved Næsbjerghus, er blevet for lille.

Et ønske om at bygge et skur mere er blevet opfyldt, dog med et 1/2 års forsinkelse. Med hjælp fra fond fra NORLYS på 150.000 kr. og den flotte opbakning til indsamlingen fra byens erhvervsdrivende og borgerne på 94.000 kr. er "byggeprojekt skur" igangsat henover sommeren.

De mange frivillige hjælpere tilknyttet Næsbjerghus, har på det seneste gravet og ryddet grund for træer og rødder.

Som sponsor har byggefirmaet Sørensen og Flydtkjær i uge 33 igangsat og blevet færdig med støbning af sokkel og gulv. De bidrager med en kæmpe hjælp, som Næsbjerghus og bestyrelsen er meget taknemlig for.

De forventer at skuret er lukket til, sidst i September og skuret vil stå færdig i Nov. Det kræver selvfølgelig endnu mere hjælp fra Næsbjerghus` faste frivillige team. Derfor håber vi at flere af byens borgere vil byde ind med hjælp, hvis vi får brug for flere arbejdshænder.

Spændende at følge projektet henover efteråret.

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

lørdag 26 aug 2023 - Karsten Madsen
Vist: 1045 gange