Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto:

Byggeprojekt "Skur"

Byggeri af 60 kvm isoleret skur. Fond fra NORLYS på 150.000 kr. og indsamling på 100.000 kr. fra byens erhvervsdrivende og borgere, er byggeprojekt Skur godt i gang !

Efter den lokale Byggefirma Sørensen & Flydtkjær blev færdige med støbning af sokkel og gulv primo Oktober, fortsatte Flydtkjær at bruge en Fredag efter fyraften sammen med alle de frivillige, med at lægge belægning. Herefter overtog Højsand Tømrer, ejet af Mikkel Pedersen, arbejdet og beklædte skuret og tagdækning. Herefter kunne de frivillige i samarbejde med Mikkel, isolere skuret og derefter beklæde skuret indvendigt med plader. Et stort tak skal lyde til de lokale håndværkere med hurtig og effektiv arbejde incl. deres frivillige arbejde der ydes. De uundværlige "Frivillige" fra byens borger, der altid står til rådighed med arbejdskraft fortjener også stort ros. Det er en fornøjelse at følge dette projekt fra sidelinjen.

Senere på måneden kommer der mere info om indvigelsen af Skuret.

onsdag 30 aug 2023 - Næsbjerg Forsamlingshus
Vist: 199 gange