Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto:

Update - Byggeprojekt Skur - Næsbjerghus

Byggeri af 60 kvm isoleret skur. Fond fra NORLYS på 150.000 kr. og indsamling på 100.000 kr. fra byens erhvervsdrivende og borgere, er byggeprojekt Skur godt i gang med at være fuldført.!

Efter den lokale byggefirma Sørensen & Flydtkjær blev færdige med støbning af sokkel og gulv primo Oktober, fortsatte Flydtkjær med at bruge en Fredag efter fyraften, sammen med alle de frivillige, med at lægge belægning.

Palle Als, "Teknikeren" fra Næsbjerghus` bestyrelse, har lagt kabler på vægge og loft og opsat udendørslys. Højsand Tømrer, ejet af Mikkel Pedersen, overtog her arbejdet og beklædte skuret og tagdækning. Herefter kunne de frivillige i samarbejde med Mikkel, isolere skuret og derefter beklæde skuret indvendigt med plader.

Snart er Møllers VVS og Blik klar til at tilslutte varmepumpen, som er sponsoreret af Tue fra Næsbjerghus.

Et stort TAK skal lyde til de lokale håndværkere med hurtig og effektiv arbejde incl. deres frivillige timer der ydes.

De uundværlige frivillige fra byens borgere, der altid står til rådighed med arbejdskraft, fortjener også stor ros. Det er en fornøjelse at følge dette projekt fra sidelinjen.

Senere på året kommer der mere info om indvielse af skuret.

 

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

mandag 20 nov 2023 - Næsbjerg Forsamlingshus
Vist: 777 gange