Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto:

Vejen til beherskelse af kroppen - sådan oversættes Hatha Yoga

Formålet med Hatha yoga er, at skabe balance mellem krop, sind og sjæl.

Næsbjerg Sogns Borgerforening Kursusafdeling tilbyder også Yoga

Hatha yoga er den klassiske yoga, med fysiske stillinger og åndedrætsøvelser. Stillingerne udføres i et roligt tempo. Formålet med Hatha yoga er, at skabe balance mellem krop, sind og sjæl. Det gøres ved at øge din kropsbevidsthed, koncentration og energiniveau; – altså øge dit generelle velvære og skabe flow i krop og sind.

Herdis Gergersen underviser på Yoga-holdene under Næsbjerg Sogns Borgerforening Kursusafdeling.

Herdis fortæller:

Jeg har været uddannet i 20 år og har undervist lige siden jeg blev uddannet. Jeg er uddannet hos Lilly Julier fra Bramming, der er en af de få i Danmark, der lever efter de yogiske principper. Jeg har undervist på forskellige hold, ´f.eks. gravide, efterfødselshold, unge og mennesker med rygskader.

Jeg har også haft almindelige hold f.eks. dem i Næsbjerg, som jeg har haft i over 10 år. Der er nogle af deltagerne, der har været med næsten helt fra starten. Inspireret af de mange kurser, jeg har været på f.eks. "Stilleweekender" arrangeres der nu yogadøgn i Næsbjerg fredag 4. november (se omtalen i "Kalenderen")

På billedet viser deltagere fra hold 1 Kriger 1 stillingen.

Der er stadig få ledige pladser på hold 2 - onsdage fra 18.50 - 20.20 - undervisningen foregår i SFO'en på Næsbjerg Skole.

Hvis du gerne vil med på hold 2 kan du kontakte:

Susanne Ladegaard
Susanne Ladegaard

Kursusleder
hovedgaden7@stofanet.dk
3016 6610


 

torsdag 6 okt 2016 - Susanne Ladegaard
Vist: 1382 gange