Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus (Næsbjerghus)Næsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto:

Historier om Danmark

Historier om Danmark

Giv det videre

 

Du har måske set Lars Mikkelsen i tv-serien: "Historier om Danmark". Serien sendes i 12 afsnit søndag aften på DR1. Med serien er det meningen, at den, sammen med mange andre initiativer landet over, skal skabe debat og interesse for historie.

Næsbjerg Sognearkiv vil gerne støtte disse initiativer. I denne forbindelse gives der forskellige muligheder:

Se   Giv det videre:          www. givdetvidere2017.dk

Grundideen i Gi´det videre er indsamling af erindringer. Sognearkiverne indsamler erindringerne. De fire emneforslag er ”Min mor” (barndom, opvækst, familie), ”Min skoletid”, ”Ferie” og ”Ting, der er forandret i min tid”. Emnerne er åbne for bidrag hele året, men der vil blive gjort ekstra reklame for hvert af dem ved særlige kampagnedage. Omkring mors dag er det emnet ”Min mor”, i juli er det ”Ferie”, ved skolestart naturligvis ”Min skolegang”, og til Arkivernes Dag fokuseres på ”Ting, der er forandret.

Man kan selv skrive sin erindring på nettet, eller man kan vælge at lade sig interviewe af nogen, f.eks. af et arkiv. Det er her vi kommer ind. Kontakt os, hvis du har lyst.

naesbjergsognearkiv@hotmail.com - På arkivet Troesmosevej 4, Næsbjerg, eller personligt.  

Venlig hilsen

Næsbjerg Sognearkiv

Eva: 76774039 – Chris: 75267210 – Erik: 75267312 – Preben: 21142433 –

Asger: 24407375

torsdag 2 mar 2017 - AV