Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto:

Arbejdet med stierne i Næsbjerg er gået igang

Endnu et projekt med midlerne fra Grøn Ordning

6/9-19

Fredag den 6. september startede det forberedende arbejde med stien ned forbi mejerisøen. Det var frivillige kræfter, der hjalp med at beskære læhegnet. Kim Vind Maskinstation skal igang med udgravning mv. fra den 16. september.

Se billeder i galleriet under "Grøn Ordning Projekter" 

Vi er samtidig igang med yderligere ansøgninger til Varde Kommune omkring anlægning af stien på Krovej.

Vi er meget pressede på tid, da projekterne skulle være færdige ved udgangen af september, men vi er i dialog med Varde Kommune og håber vi kan få udsættelse, således, at pengene fra Grøn Ordning "ikke går til spilde" !!

 

Susanne Ladegaard
Susanne Ladegaard

Tovholder - Grøn Ordning
hovedgaden7@stofanet.dk
3016 6610

søndag 15 sep 2019 - Susanne Ladegaard
Vist: 422 gange