Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus (Næsbjerghus)Næsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto: Pixabay

Babysalmesang og -café

Babysalmesang og -café hver fredag

Hver fredag er der babysalmesang fra kl. 9.15, hvor alle er velkomne. 

Kl. 10 vil nogle frivillige stå for kaffen, der kan købes for 10 kr. og herefter er caféen åben. I caféen kan der udveksles erfaringer og laves små handler med ting, som man ikke længere har brug for, da den lille er blevet for stor. Caféen lukker kl. 12.

Ønsker man ikke at deltage i salmesang, er man alligevel velkommen til caféen og skulle det danske sprog give udfordringer, findes der en løsning på dette.

Både salmesang og café foregår i konfirmandstuen ved kirken.

 

 

tirsdag 15 okt 2019 - Mie Donslund