Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Foto: Pixabay

SFO Næsbjerg Skole

Et fristed hvor børnene har det rart

Varde Kommune tilbyder pasningstilbud i Næsbjerg til alle elever i børnehaveklasse til og med 4. klasse. SFO har til huse i helt nye lokaler på skolen og må bruge hal og gymnastiksal.

Vores mål er at tilbyde børnene et fristed, hvor de har det rart, før og efter skole. Vores dagligdage er meget forskellige, idet det er børnene, der ofte kommer med ideerne til, hvad der skal foregå, og som vi voksne kan hjælpe med at føre ud i livet. Dagen ligner meget en hverdag derhjemme med en hyggestund ved eftermiddagskaffen. 
 

Hent informationsfolderen om Næsbjerg SFO her:

SFO Folder

Forældreinformation Næsbjerg SFO

Tlf.. 7994 8576 / 2045 2903