Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri

Krocket

Godt kammeratskab og en god stemning blandt medlemmerne

Krocket er en sportsgren, der for en del år siden startede op i forenings regi i Vestjylland, det er en af de sportsgrene, der medlemsmæssig udvikler sig hurtigst landet over i øjeblikket.

Alle er velkomne som medlemmer, og vi har fået en del nye de senere år. De deltager meget aktiv i klubben. Vi er i øjeblikket 44 medlemmer.

Der er adgang til banerne hver dag året rundt og såfremt vejret tillader det, bliver der spillet. Vi har 2 faste trænings aftener om ugen i sommerperioden.

Derudover deltager vi i amts turneringen med 8 hold, hvilket indebærer, at vi ofte skal være værter for 2-3 hold fra andre klubber om ugen.

 Vi er derudover værter ved et søndagsstævne i juli, hvor der kommer op til 160 spillere fra lokalområdet, Fyn, Sjælland samt vores venskabsklub fra Himmerland.

Det er således en klub, vi tror på vil få endnu flere spillere, når vi får et fælles samlingspunkt. Der er et godt kammeratskab og en god stemning blandt medlemmerne.