Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus (Næsbjerghus)Næsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto: Privat foto

Påskestafet i Næsbjerg og omegn

17 løbere fra NRUIs løbeafdeling deltog Påskesøndag og 2. påskedag i 24 timers stafet i lokalområdet

Når Corona-virus lukker landet ned og dermed også aflyser de officielle løb, som flere af løberne havde meldt sig til, skal der tænkes kreativt for at holde løbeformen ved lige og -motivationen oppe.

I weekenden for 14 dage siden, blev ideen præsenteret til resten af løbeholdet fra NRUI af Mie Donslund. Konceptet var klart: Løb eller gå i 60 minutter med udgangspunkt hvor du er og send derefter stafetten videre - virtuelt - i klubbens gruppe på Facebook. Der var straks stor opbakning fra resten af holdet og der kunne sammensættes en løberækkefølge.

Løbet startede søndag kl. 10 og sluttede 24 timer senere. De fleste løb eller gik en time alene. Andre tog 2 eller 3 timer (i træk eller delt ud på døgnet) og enkelte (der er i familie med hinanden) tog turen sammen. Rundt i byen var der oprettet små depoter med lidt sødt og lækkert - det siger deltagerne mange tak for.

I alt blev der løbet/gået 245, 97 km på de 24 timer.

 

mandag 13 apr 2020 - Mie Donslund