Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus (Næsbjerghus)Næsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto: Privat billede

Julemanden besøgte Næsbjerg

Julemanden, hans kone og Rudolf fandt til Næsbjerg 2. søndag i advent

Med høj musik, og med Rudolf foran kanen, indtog Julemanden og hans kone Næsbjerg. De kørte rundt i hele byen og vinkede til alle byens børn (og deres forældre).

Julemanden har efterfølgende fortalt til Borgerforeningens repræsentant, at det var en fornøjelse at komme til Næsbjerg. Han kunne se, at børnene havde ventet på dem. De stod og kiggede ud ad vinduerne eller stod på fortovet og vinkede til Julemanden. Nogle af børnene så de flere gange, fordi de var så kloge, at de løb hjem til deres kammerater, så de kunne møde Julemanden en gang til.

Julemandens kone fortalte, at børnene var rigtig søde og vinkede pænt til dem på afstand - det var de meget glade for. Julemanden og hans kone delte 160 slikposer ud til børnene.

Julemanden lovede at komme igen til næste år - og måske kan man til den tid igen få lov at køre med i hans vogn.

tirsdag 24 nov 2020 - Mie Donslund