Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus (Næsbjerghus)Næsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto: Privat foto

Foredrag: Mit lev som Kemomor (og meget andet)

I 2013 fik Lotte Christine Broggaards søn Valdemar konstateret kræft, og det blev starten på et helt ny liv som Kemomor

 

Det blev også til en bog. Bogen hedder Kemomor, og i bogen fortæller Lotte åbent og ærligt om livet som mor til et kræftsygt barn – med alt hvad det indebærer. Om livet og angsten for døden og om at bevare håbet og at finde de lyse sider af livet, mens man står midt i alt det ulykkelige.

Nu kommer Lotte og fortæller sin historie om livet som Kemomor og hvordan hun bevarede livslysten og det positive livssyn bl.a. vha humor!


Torsdag den 28.oktober kl. 19,00 - 21,00 i Næsbjerghus, Krovej 7, 6800 Varde


Pris: 125,- på mobilepay 852175

I dag er Lotte terapeut og under uddannelse til psykoterapeut og vil i sit nye arbejdsliv bl.a. hjælpe andre familier i det kaos, der sætter ind, når kræften rammer. Valdemar er rask og går i 3. klasse.

Anmeldelse af Kemomor:
“Når livets kriser og verden går i sort er det altid godt at finde nogen eller noget at støtte sig til. Og min erfaring er, at støtten er størst hos dem der har gået vejen selv. Og så er det godt der findes bøger hvor folk som Lotte gavmildt deler ud af sin vej igennem det vi nok alle frygter vil ske for os.

Hvordan hun kom igennem afmagten, som altid vil komme når der ikke umiddelbart er en sikker udvej. En meget rørende og autentisk bog til alle der har syge børn, men også til os der arbejder med mennesker hver dag”
Psykoterapeut Dorte Trønninge

Se mere på www.kemomor.dk

Din plads er sikret når du har indbetalt 125,- via mobilepay på 852175 og modtaget en bekræftelse.
Din plads refunderes desværre ikke ved afmelding.

mandag 18 okt 2021 - Susanne Ladegaard