Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderFlyt til NæsbjergGrunde til salgHuse til salgVelkommen til NæsbjergForeningerDanske Seniorer NæsbjergDDS SpejderkorpsFokus NæsbjergKursusafdelingen under Næsbjerg Sogns BorgerforeningNRUINæsbjerg Forsamlingshus - NæsbjerghusNæsbjerg JagtforeningNæsbjerg KirkeNæsbjerg Lystfisker KlubNæsbjerg Musik- og KulturforeningNæsbjerg SognearkivNæsbjerg Sogns BorgerforeningNæsbjerg SpejdercenterÆblehavens VennerOm NæsbjergBørnehaveFilm om NæsbjergHistorieNæsbjerg JuniorklubOm Næsbjerg og omegnSFO Næsbjerg SkoleUngdomsskolenVirksomhederKontaktNyhedsbrevPresseudvalgRousthøje og RoustUdviklingsplaner 2025Grøn Ordning ProjekterGalleri
Næsbjerg
Foto:

"Onkler" søges til Kastanjehaven (f.eks. efterlønnere/pensionister)

Vi kunne godt tænke os, at nogle gode ’onkler’ ville besøge os en gang imellem

I Børnehaven Kastanjehaven er vi masser af piger/damer omkring Næsbjergs børn hver dag. Vi kunne godt tænke os, at nogle gode ’onkler’ også ville besøge os en gang imellem. Kastanjehaven har nemlig masser af muligheder for aktiviteter fx i haven og i værkstedet, men vi mangler nogen, som både har en viden herom og som har lyst til at dele ud af denne viden gennem nogle hyggelige stunder med vores søde børn.

Måske det kunne være dig?

Lidt praktisk, som er værd at vide:

  • At være ’tante’ eller ’onkel’ i Kastanjehaven er en frivillig og ulønnet indsats uden pædagogisk ansvar. Man er i børnehaven for at give børnene mulighed for nærværende stunder med mennesker, som er der, fordi de gerne vil hygge sig sammen med børnene, og for at bygge bro mellem flere generationer.
 
  • Som ’onkel’ i børnehaven bidrager man med den tid, som man synes, at man har til rådighed. Man kan komme alene eller med en anden ’onkel’ nogle timer en eller flere dage om måneden.

Hvis du tænker, at det kunne være noget for dig at blive ’onkel’ i Kastanjehaven, så er du meget velkommen til at kontakte enten:

Betsy Vind (Ældresagens koordinator i Næsbjerg) 

tlf. 20 97 14 34

eller

Viki Hilmand (Daglig leder i Børnehaven Kastanjehaven) 

tlf. 29 11 94 68

tirsdag 18 apr 2017 - Susanne Ladegaard
Vist: 966 gange